OVER MATIC

Het Matic-team heeft jarenlange expertise in verschillende disciplines binnen terreinbeveiliging en toegangsbeheer. Door de bundeling van die kennis en ervaring zijn wij breed georiënteerd. We zijn onafhankelijk, weten wat er speelt en zijn als geen ander thuis in de actuele wetgeving. Daardoor is Matic de ideale partner voor bijvoorbeeld hekwerkleveranciers. Maar dat niet alleen. De meest uiteenlopende organisaties benaderen ons voor een uitgekiende terreinbeveiligings- of toegangsoplossing.

Echt meedenken

Risico’s afdekken is één, maar de situatie werkbaar houden is een ander verhaal. En ook de kosten moeten in verhouding zijn. Matic kijkt verder dan producten alleen. Ons streven naar kwaliteit uit zich in een totaalbenadering. We zijn open en kritisch. Als u vraagt om een beveiligingscamera en wij zien dat uw probleem daarmee niet verdwijnt, dan melden we dat. Om vervolgens met een gedegen oplossing te komen. Matic redeneert vanuit uw vraagstuk.

Matic wat doen we?

U komt bij ons met een vraagstuk op het gebied van terreinbeveiliging of toegangsbeheer. Wij geven een antwoord dat alle aspecten bestrijkt. Een doordacht totaalplan dat werkelijk overal rekening mee houdt. Vitale gebieden, autorisatie, verkeersstromen: alles brengen we in kaart. Vervolgens presenteren we een uitgebalanceerde mix van maatregelen en producten. Inclusief levering, montage, service en onderhoud, en instandhouding.

Onafhankelijk en betrouwbaar

Een hoog kennisniveau, gecombineerd met een complete dienstverlening en vergaande flexibiliteit: dat is de kracht van Matic. U vindt bij ons alles in één hand, van ontwerp tot oplevering en instandhouding. We werken met een breed scala aan specialistische leveranciers, maar bekijken per situatie welke producten het best beantwoorden aan de eisen. Bij Matic staat de klant centraal.

Partners van Matic

Bekijk ook de websites van onze partners in hekwerk, terreinbeveiliging en pakketbrievenbussen:

Hello Box

Pakketbrievenbussen, Stijlvol mét oog voor design!

Elreka

Gespecialiseerd in hekwerk en terreinbeveiliging.

Automatische poorten

Matic SL

Een innovatief ontwerp op het gebied van schuifpoortaandrijvingen.

Kentekenherkenning

Car-park

Een kenteken zorgt voor een ideaal toegangscontrolemiddel voor parkeerterreinen.

Slagbomen

Automatisch B680H

Uitermate geschikt voor het reguleren van intensieve verkeerstromen.

Geïnteresseerd?

We informeren je graag.